Energetika

Településeink napi feladatainak ellátása, a növekvő mőködési költségek finanszírozása egyre jelentősebb terhet ró az önkormányzatokra, azok vezetőire. Nincs ez másképp a hazai vállalkozások tekintetében sem. Amennyiben megtaláljuk a megfelelő alternatív műszaki megoldásokat akár az energia megtermelése, akár a fogyasztás csökkentésére, jelentősen javítható a település/vállalkozás finanszírozhatósága.

A működési költségek jelentős mértékű csökkentését érhetjük el a megújuló energiák felhasználásával, ahol a szél- és napenergia az új technológiák közvetítésével lehetőséget biztosít arra, hogy magunk állítsuk elő a felhasznált energia egy részét vagy egészét!

A megfelelően megválasztott energatakarékos műszaki megoldások segítségével, további jelentős megtakarítások érhetők el.

Ezek a műszaki megoldások jelentős beruházással járnak, amelyet egy kis költségvetésű önkormányzat és/vagy vállalkozás nem tud megfinanszírozni! Még magas intenzitású támogatások segítsége mellett is egyre nehezebb fenntartani a fejlődést, egyre nagyobb kihívást jelent a napi feladatok mellett a fejlesztésekhez szükséges pályázatok megírásának, a tervek elkészítésének, engedélyek megszerzésének, az önrész biztosításának stb. költsége. Mi ezen problémák feloldására kínálunk megoldást!

Vállalatcsoportunk építőipari és energetikai projektek lebonyolításával, kivitelezésével foglalkozik.

Pályázatírástól az elszámolásig és ami közötte van!

Önkormányzatok és vállalkozók számára egyaránt komplex szolgáltatási csomagot kínálunk és a beruházással kapcsolatos terheket levesszük az Önök válláról:

  • vállaljuk a pályázatuk elkészítését (csak sikerdíjas)
  • műszaki tervezést
  • megoldást kínálunk a pályázat előfinanszírozására
  • és az önrész finanszírozására
  • vállaljuk a kivitelezés teljes körű lebonyolítását
  • monitoringot, elszámolást
  • projektmenedzsmentet
  Építőipar, energetika,
 gyártás és kivitelezés